Astrid Otten

In 2015 ben ik onder leiding van Maarten in dienst van PEAK-IT geweest als Accountmanager voor de freelance markt. Dit was redelijk nieuw voor mij en Maarten heeft mij hierin op de juiste manier weten te coachen, door enerzijds kritische vragen te stellen en anderzijds mij heeft weten te stretchen om het beste uit mezelf te halen.
Een jaar later heb ik besloten het heft in eigen hand te nemen en een eigen W&S/ freelance recruitment bureau te beginnen, wat nu is uitgegroeid tot een “startende” ICT detacheerder.

Maarten helpt mij om groeistappen te maken en goed vooruit de kijken naar de toekomst. Hij heeft mij heel erg geholpen bij de stappen naar detachering en ik kan met al mijn vragen bij hem terecht. Dit heeft er 100% voor gezorgd dat ik met deze nieuwe stappen erg “zeker van mijn zaak” ben. Maarten is een zeer betrokken en betrouwbare adviseur, iemand die kansen ziet in een persoon of organisatie en zich volledig kan vastbijten om dit samen naar een hoger niveau te tillen. Door zijn grote netwerk, kennis en ervaring is hij de beste in het helpen van net startende ondernemers, of ondernemers die hun sporen al hebben verdiend, maar verder willen blijven groeien.
Ik kan hem ten harte aanbevelen en wens hem veel succes toe.